Az imafüzér és a könyv megrendeléséről
 

Az imafüzér megvásárolható az ún. fair kereskedelemből (bővebben a tudnivalók oldalon olvashattunk itt... róla) a vecsési Irgalmas Jézus Katolikus Plébánia segítségével. A plébánián alapítottuk meg a Testi-Lelki Segítség Alapítványt, és ennek webáruházán keresztül meg tudja rendelni:

(kattintson a webáruházhoz...)


Mind az imafüzér neve, mind annak eladása nemzetközi jogi védelem alatt áll. Ez azt jelenti, hogy az egész világon csak a svéd központ (Verbum Kiadó) által forgalmazott  füzért lehet Krisztusfüzérnek nevezni (hivatalosan), és semmilyen más füzért ezen a néven nem lehet árulni. Mi korábban Németországból 50%-val drágábban tudtuk csak megrendelni, most ennél már előnyösebb a helyzet (csak akkor lenne még olcsóbb, ha lenne pénzünk befektetni egyszerre legalább 1000 db-ot megvásárolva). Egyelőre Magyarországon mi tudjuk továbbadni az imafüzéreket, ezért szívesen teljesítjük a rendeléseket.

(kattintson a webáruházhoz...)

 

 

Ha bonyolultnak találja a webáruházunkat, akkor írhat emailt is nekünk. Ennek menete:
- Emailen kérjük megírni azt, hogy hány db imafüzérrel van szükség. Az email-cím: info@krisztusfuzer.hu
(ha emailjére nem kapna 1-2 napon belül választ, akkor lehetséges, hogy a szolgáltató szűrője levélszemétnek-spamnek tekintette, ez esetben az tudnivalók oldal alján (ide kattintva) lévő egyéb elérhetőséget javasoljuk).

A "Krisztusfüzér, Élet gyöngyei" c. kézi- és imakönyvről bővebben itt olvashatunk....

A könyv kapható a Korda könyvkiadónál és néhány katolikus könyvesboltban.

 

A könyv és imafüzér együttes megvásárlására
plébániánkon keresztül van lehetőség a füzér kereskedelmi haszonból való kikapcsolása érdekében.
Ha az imafüzér mellé könyvet is vásárol valaki, akkor még egy plusz kedvezményt biztosítunk: a részleteket lásd a webáruházban.

Mindezekhez jön a szállítási költség:
- Ha nem személyes átvételről van szó (mely plébániánkon, Vecsésen lehetséges irodaidőben /ld. itt/ vagy személyes egyeztetés alapján), hanem postai vagy futár-kézbesítést kérnek, akkor további adatokra lesz szükség.
Postai csomagként való feladást már nem teljesítünk, mivel a legtöbbször olcsóbb a futárszolgálat. Ennek díjáról a webáruházban tájékozódhat.

- Ha áfás-számlára van szükség, akkor kérjük azt a rendeléssel együtt jelezni (tehát, ha nyugta nem elegendő).

 

kattintson a képre

kattinson a képre